Rekrytointipalvelut & PRO Myyjät

Tempro hoitaa rekrytointeja tarpeisiin räätälöiden julkisena hakuna, hiljaisena suorahakuna (headhunting), sekä näiden yhdistelmänä. Tiedostamme myös tärkeyden pitää huolta työnantajakuvasta, sekä hyvästä hakijakokemuksesta. Ulkoistamalla rekrytoinnin ja antamalla sen Tempron hoidettavaksi, sinulle jää aikaa keskittyä omaan liiketoimintaan ja voit itse päättää, kuinka paljon haluat osallistua rekrytointiprosessiin. 

 

PRO Myyjä Rekry ja PRO Myyjä Profilointimalli

Olemme erikoistuneet PRO Myyjien profilointiin ja kauttamme voit löytää motivoituneita ja osaavia alan ammattilaisia B2B myynnin tarpeisiin, vauhdittamaan liiketoimintaanne.  Helppo ja tehokas PRO Myyjä – malli sekä PRO Myyjä Profilointi- malli auttavat löytämään joukkoonne juuri oikeanlaiset osaajat. Tekijät voidaan palkata suoraan yritykseenne tai vuokrata joustavasti Tempron kautta. Palkkamallissa voi pohjapalkan lisäksi olla mukana kannustava tulospalkkio. 

 

Kaksi myynnin kategoriaa

  • Key Account-/ Erikoisasiantuntija myyjä ja Myyntipäällikkö
  • Kenttä-/ Puhelinmyyjä ja Myynnin tuki

PRO Myyjä Profilointi – malliin kuuluu mm. myyjien henkilökohtaiset analyysit.

 

Ota yhteyttä kerromme lisää mielellämme!

Tempro rekrytointipalvelut

Haluatko kuulla lisää?

Mitkä tahansa tarpeesi ovatkin, ota meihin Temprolaisiin yhteyttä. Vastaamme haasteisiin yhdistämällä työn ja tekijän, jokaisen tarpeet huomioiden.