Henkilöstövuokraus

Tarvitsetko joustoa työntekijätarpeisiinne, tekijöitä pitkäaikaiseen työsuhteeseen, sesonkeihin tai ruuhkahuippuja tasaamaan? Henkilöstövuokraus on helppo, joustava ja kustannustehokas ratkaisu yrityksesi tarpeisiin. Tempro tarjoaa ammattitaitoisia työntekijöitä joustavasti silloin, kun yrityksesi heitä eniten tarvitsee joko kokoaikatyöhön, osa-aikatyöhön tai keikkatyöhön. Saat kauttamme vuokratyöntekijöitä toistaiseksi voimassa olevaan tai määräaikaiseen työsuhteeseen.

Henkilöstövuokraus - Tempro

Tempron henkilöstövuokrauspalvelut

Temprolla on laaja työntekijäpankki, jossa on osaajia eri aloilta. Saavutat nämä osaajat kauttamme vain yhdellä puhelinsoitolla – ja työntekijä voi olla käytettävissä hyvinkin nopeasti. Tempron henkilöstönvuokrauspalvelut säästävät myös yrityksesi usein aikaa vievältä rekrytointiprosessilta. Kartoitamme ennalta kanssasi tarvittavan henkilöstön tehtävien sisällön ja ammatillisen osaamisen vaatimukset. Hoidamme puolestasi koko hakuprosessin, voit itse päättää, kuinka paljon haluat osallistua rekrytointiprosessiin.

Haastattelemme huolellisesti kaikki työntekijämme ennen työn aloittamista ja varmistamme hakijalta työhön tarvittavan pätevyyden. Vuokratyösuhteen aikana Tempro toimii sekä yrityksen että työntekijän tukena.

Tempro rekrytointipalvelut

Haluatko kuulla lisää?

Mitkä tahansa tarpeesi ovatkin, ota meihin Temprolaisiin yhteyttä. Vastaamme haasteisiin yhdistämällä työn ja tekijän, jokaisen tarpeet huomioiden.