Varaston ulkoistus

Varaston ulkoistus

Tempro tarjoaa kattavat varastointipalvelut yksilöllisesti ja luotettavasti ja vapauttaa samalla yritykselle aikaa keskittyä sen ydinosaamiseen – siihen, missä kukin yritys on oman alansa ammattilainen.

Varastotilat ovat ehkä käyneet pieniksi? Asiakaspalvelun turvaamiseen tarvitaan apua? Kausivaihtelut tuovat haasteita varastoinnin kannattavuuteen? Tai henkilöstömäärän optimointi muuttuviin logistiikkatarpeisiin on hankalaa?

Kun mietitään sitä, onko oma vai ulkoistettu varasto yritykselle paras ratkaisu, Tempro auttaa asiantuntemuksellaan oikean toimintatavan valinnassa. Ulkopuolinen asiantuntija ratkaisee nämä ongelmat helposti ja kunkin yrityksen liiketoimintaan soveltuen.

Palvelumme:

  • Työnjohtopalvelu
  • Lastauspalvelu
  • Purkupalvelu
  • Lajittelupalvelu
  • Pakkauspalvelu
  • Työkonepalvelu

Me Temprossa hoidamme yrityksenne varaston ulkoistustarpeet luotettavasti ja asiantuntevasti. Olemme yksityinen suomalainen yritys ja toimimme itsenäisesti sekä riippumattomasti. Lähestymme asioita innovatiivisesti ja joustavasti – ja haemme aina parhaan ratkaisun asiakkaan liiketoiminnan erityistarpeisiin.

Yhteistyössä kanssamme kustannussuunnittelussa voi valita joko tunti- tai suoritusperusteisen (kg/m3/kpl) hinnoittelumallin.

Yrityksellä itsellään on paras tieto ja tuntuma varastonsa tunnuslukuihin: mitkä ovat parhaiten kiertävät tuotteet, mitkä taas seisovat pidempään – ja kuinka monta kertaa varasto kiertää vuodessa. Mikä on varaston kokonaisarvo ja sen optimaalinen koko?

Hallitulla ostotoiminnalla ja tehokkaalla varastoinnilla voidaan varastosta vapauttaa pääomaa, kun raha ei ole kiinni huonosti kiertävissä tuotteissa. Lisäksi selvitämme tunnuslukujen avulla varastotoiminnan hoitamiseen tarvittavan henkilömäärän. Yhteistyössä Tempron kanssa tehdään laskelma ulkoistuspalvelun kannattavuudesta sisältäen henkilömäärän lisäksi tarvittavat koneet ja kalusto. Kun yhteistyö on alkanut, Tempro hoitaa haluttaessa myös henkilöstön uudelleen kouluttamisen.

Sisälogistiikka

Tempro tarjoaa pitkällä kokemuksella logistiikan eri osa-alueilta asiantuntevia sisälogistiikkapalveluita. Sisälogistiikka on tärkeä osa toimitusketjua ja tehokkaalla sisälogistiikalla voidaan vaikuttaa liiketoiminnan sujuvuuteen ja kannattavuuteen.

Me Temprossa otamme vastuun sisälogistiikkasi käytännön toteutuksesta ja sen laadun parantamisesta.

Mitä sisälogistiikka on?

Sisälogistiikalla tarkoitetaan yrityksen sisällä tehtävää materiaalien käsittelyä sekä raaka-aineiden, puolivalmisteiden ja valmiiden tavaroiden varastointia. Sisälogistiikan toimintoihin luetaan yleensä mukaan kaikki ne toiminnot, joihin ei liity jalostusta.

Sisälogistiikan raja tulo- ja lähtölogistiikan kanssa kulkee usein lastauslaiturilla. Tavaroiden saapuessa lastauslaiturille tulologistiikka loppuu ja sisälogistiikka alkaa. Kun tavarat taas on lastattu lähtevään ajoneuvoon, niin sisälogistiikka loppuu ja lähtölogistiikka alkaa.

Sisälogistiikan ensimmäinen vaihe on tavaran vastaanotto. Vastaanoton jälkeen tehdään lisäarvoa tuottavat toiminnot, kuten keräily, hyllytys ja pakkaaminen. Sisälogistiikan viimeinen vaihe on tavaran lähtövalmistelu ja tavaran lastaaminen lähtevään ajoneuvoon.

Tempro hoitaa sisälogistiikan ja auttaa tehostamaan toimintaa

Tempro vastaa sisälogistiikkasi toiminnan toteutuksesta ja kehittämisestä, henkilöstön ja kaluston koordinoinnista sekä niiden oikeasta resursoinnista. On sitten kyseessä toimintaprosessien sujuvuuden lisääminen, varastotilojen ja resurssien optimointi, yksittäisten osaprosessien koordinointi tai koko varaston ulkoistaminen, Tempro on apunasi ja tukenasi. Yhteistyö kanssamme takaa logistiikkatoimintojen jatkuvan kehittämisen ja laadun parantamisen

Tutkimusten mukaan koko toimitusketjuun käytetystä ajasta jopa 80 % on arvoa tuottamatonta. Toimitusketjua tulee tarkastella kriittisesti ja poistaa siitä ylimääräinen ja päällekkäinen työ sekä näin minimoida eri toimintoihin käytetty aika. Kun keskitytään myös sisälogistiikan kehittämiseen, tavaran vastaanottamiseen, hyllytykseen, varastointiin, keräämiseen ja lähettämiseen kulutettua aikaa sekä odottamiseen käytettyä aikaa pystytään lyhentämään. Erityistä huomiota tulee kiinnittää myös eri toimintojen mittaamiseen ja asetettujen mittareiden säännönmukaiseen seurantaan.

Käyttämällä Tempron sisälogistiikkapalveluita vaikutat koko toimitusketjusi hallintaan ja kustannuksiin.

Ota yhteyttä

Soita meille tai lähetä sähköposti ja kerro suunnitelmistasi.
Autamme sinua löytämään tarpeisiisi parhaan ratkaisun.

Mika Palmio

Mika Palmio

  • Liiketoimintajohtaja
  • 020 7669 441
  • mika.palmio@tempro.fi

Lataa Malli-CV tietopankistamme!