Varaston ulkoistus

Varaston ulkoistus

Tempro tarjoaa kattavat varastointipalvelut yksilöllisesti ja luotettavasti ja vapauttaa samalla yritykselle aikaa keskittyä sen ydinosaamiseen – siihen, missä kukin yritys on oman alansa ammattilainen.

Varastotilat ovat ehkä käyneet pieniksi? Asiakaspalvelun turvaamiseen tarvitaan apua? Kausivaihtelut tuovat haasteita varastoinnin kannattavuuteen? Tai henkilöstömäärän optimointi muuttuviin logistiikkatarpeisiin on hankalaa?

Kun mietitään sitä, onko oma vai ulkoistettu varasto yritykselle paras ratkaisu, Tempro auttaa asiantuntemuksellaan oikean toimintatavan valinnassa. Ulkopuolinen asiantuntija ratkaisee nämä ongelmat helposti ja kunkin yrityksen liiketoimintaan soveltuen.

Palvelumme:

  • Työnjohtopalvelu
  • Lastauspalvelu
  • Purkupalvelu
  • Lajittelupalvelu
  • Pakkauspalvelu
  • Työkonepalvelu

Me Temprossa hoidamme yrityksenne varaston ulkoistustarpeet luotettavasti ja asiantuntevasti. Olemme yksityinen suomalainen yritys ja toimimme itsenäisesti sekä riippumattomasti. Lähestymme asioita innovatiivisesti ja joustavasti – ja haemme aina parhaan ratkaisun asiakkaan liiketoiminnan erityistarpeisiin.

Yhteistyössä kanssamme kustannussuunnittelussa voi valita joko tunti- tai suoritusperusteisen (kg/m3/kpl) hinnoittelumallin.

Yrityksellä itsellään on paras tieto ja tuntuma varastonsa tunnuslukuihin: mitkä ovat parhaiten kiertävät tuotteet, mitkä taas seisovat pidempään – ja kuinka monta kertaa varasto kiertää vuodessa. Mikä on varaston kokonaisarvo ja sen optimaalinen koko?

Hallitulla ostotoiminnalla ja tehokkaalla varastoinnilla voidaan varastosta vapauttaa pääomaa, kun raha ei ole kiinni huonosti kiertävissä tuotteissa. Lisäksi selvitämme tunnuslukujen avulla varastotoiminnan hoitamiseen tarvittavan henkilömäärän. Yhteistyössä Tempron kanssa tehdään laskelma ulkoistuspalvelun kannattavuudesta sisältäen henkilömäärän lisäksi tarvittavat koneet ja kalusto. Kun yhteistyö on alkanut, Tempro hoitaa haluttaessa myös henkilöstön uudelleen kouluttamisen.

Ota yhteyttä

Soita meille tai lähetä sähköposti ja kerro suunnitelmistasi.
Autamme sinua löytämään tarpeisiisi parhaan ratkaisun.

Pekka Salminen

Pekka Salminen

  • Palvelut yrityksille
  • 020 7669 435
  • pekka.salminen@tempro.fi

Lataa Malli-CV tietopankistamme!