Tempro vahvempana vuoteen 2020!

Tempro vahvempana vuoteen 2020!

Tempron kivijalkana on koko matkamme ajan – jo vuodesta 2006 – ollut emoyhtiömme CHS Groupin ohessa logistiset, operatiiviset tekijät ja henkilöstövuokraus. Tätä on tehty erityisesti synnyinsijoillamme Lappeenrannan ja Etelä-Karjalan alueella, sekä tarpeiden ja mahdollisuuksien mukaan myös muualla Suomessa.

Pääkaupunkiseudun, Tampereen ja Lounais-Suomen aktiivisuutemme on lisääntynyt viime vuosien aikana hienojen asiakasyhteistyön mahdollisuuksien kautta niin henkilöstövuokrauksessa, kuin suorarekrytoinnissa. Rekrytoinnissa olemme tehneet niin julkisia, kuin hiljaisia suorahakuja eli headhuntingia toimitusjohtajasta tekijätasoon niin teknisissä, kaupallisissa, kuin muissakin eri rooleissa monilla vaativillakin teknisillä erikoisaloilla. Erityisesti kiertotalouden ympärillä olevien toimintojen kanssa olemme päässeet haastamaan itseämme ja oppimaan lisää – asiakkaille uusia motivoituneita työntekijöitä löytäen!

Olemme käynnistäneet vuoden 2020 vauhdilla muutamien muutosten jälkeen!

Meillä on viime vuoden lopulla aloittanut kaksi uutta Temprolaista, jotka omalla vahvalla osaamisellaan monipuolistavat meidän mahdollisuuksia ja ennen kaikkea jatkavat Tempron positiivista, ihmisläheistä tekemistä ja asiakkaiden, sekä työntekijöiden sparraamista ja tukemista.

Työt ja matka jatkuu arjen parissa, jatketaan tätä tekemistä intohimolla ja ilolla – hienoa kun olette tiimissä, työn iloa meille kaikille!

Ota yhteyttä

Soita meille tai lähetä sähköposti ja kerro suunnitelmistasi.
Autamme sinua löytämään tarpeisiisi parhaan ratkaisun.

Mika Palmio

Mika Palmio

  • Liiketoimintajohtaja
  • 020 7669 441
  • mika.palmio@tempro.fi

Lataa Malli-CV tietopankistamme!