Timo tuli Temproon

13.2.2020

Olen Timo Nurmi, kokenut HR-ammattilainen asiakaspalvelualalta.

Olin ihan uuden tilanteen edessä pitkän uran jälkeen. Mistä löytää haasteita? Etsittyäni sitä ”oikeaa” kaikessa rauhassa vuoden päivät tärppäsi.

Tempro Oy haki tiimiinsä HR-ammattilaista ja pääsimme nopeasti yhteisymmärrykseen.

Osallistun päivittäiseen rekrytointiin, ilmoitusten tekemiseen, hakijoiden haastatteluihin, teen yhteenvetoja haastatelluista ja olen yleisenä yhteyshenkilönä rekrytoinneissa. Lisäksi kartoitan uusia mahdollisia yhteistyökumppaneita.

Uusi työ on uusi mahdollisuus. Miksi sitten Tempro Oy?

Olen työskennellyt Temprolla parisen kuukautta ja arvomme sekä visiomme ovat kohdanneet hyvin. Perehdytys on mennyt vauhdilla ja olen viihtynyt erinomaisesti. Täällä yrityksessä on hyvä yhteishenki ja reilu meininki, teemme töitä yhdessä, tiiminä. Kuuntelemme ja autamme toisiamme. Olen päässyt hyödyntämään aikaisempaa kokemustani, ja uskon, että täällä pääsen oppimaan paljon uutta. Koen, että tämä on hyvä mahdollisuus sekä työnantajalle että minulle tehdä yhdessä jotain upeaa!

Timossa korostuu intohimo rekrytoinnin ytimeen eli ihmisten yhdistämisestä ”siihen oikeaan” paikkaan, jossa motivoitunut tekijä viihtyy ja tekee hyvää, tuloksellista työtä. Timon kokemus rekrytoinnista, palveluliiketoiminnasta ja tuhansista asiakaskohtaamisista on erittäin arvokasta tuon yhteisen tavoitteen täyttymisessä. Kun tähän lisätään Timon arvot, pelisilmä ja urheilussakin jalostettu valmentaminen, on meillä koossa erinomainen yhdistelmä tietoa, taitoa ja asennetta!

Mika Palmio, Tempron liiketoimintajohtaja

Ota yhteyttä

Soita meille tai lähetä sähköposti ja kerro suunnitelmistasi.
Autamme sinua löytämään tarpeisiisi parhaan ratkaisun.

Mika Palmio

Mika Palmio

  • Liiketoimintajohtaja
  • 020 7669 441
  • mika.palmio@tempro.fi

Lataa Malli-CV tietopankistamme!