Tempro mukana Walk for Jobs -rekrytointitapahtumassa 21.9.

Tempro mukana Walk for Jobs -rekrytointitapahtumassa 21.9. Walk for Jobs -tapahtumassa kävellään ja verkostoidutaan.

18.9.2018

Walk for Jobs -rekrytointitapahtumassa kertyy askeleita, kun uusimaalaiset työnantajat, rekrytointikonsultit ja korkeasti koulutetut työnhakijat tutustuvat toisiinsa reippaan kävelyn lomassa. Toista kertaa mukana olevat seniorikonsultti Sanna Kröger ja liiketoimintajohtaja Mika Palmio kertovat, miksi tapahtumaan kannattaa osallistua.

Viime vuonna Walk for Jobs -rekrytointitapahtumaan osallistuneilla seniorikonsultti Sanna Krögerillä (AIMS International Finland Oy) ja liiketoimintajohtaja Mika Palmiolla (Tempro Oy) on tapahtumasta hyviä kokemuksia.

– Walk for Jobsissa sekä työnhakijat että rekrytoijat ovat liikkeellä hyvällä asenteella ja positiivisella fiiliksellä. Työnhakijat ovat motivoituneita ja korkeatasoisia, Palmio sanoo.

– Harvoin tarjotaan foorumia, jossa hakijat saavat tavata suorahakukonsulttia. Saimme haastatella useita laadukkaita hakijoita, Kröger kertoo.

Sekä Kröger että Palmio tietävät, että työnhaku on vaativaa eikä työhaastatteluun ole aina helppo päästä, vaikka osaamista olisikin. Siksi he haluavat auttaa työnhakijoita löytämään töitä tarjoamalla heille tilaisuuden kertoa omasta osaamisestaan ja toiveistaan rennoissa ja mukavissa merkeissä.

– Olen itsekin ollut vastaavassa tilanteessa ja haluan kantaa oman korteni kekoon. Mahdollisuus päästä työhaastatteluun voi avata työmahdollisuuksia positiivisella tavalla, Palmio korostaa.

Myös Kröger rohkaisee työnhakijoita tarttumaan tilaisuuteen. Vaikka työpaikkaa ei vielä rekrytointitapahtumassa löytyisikään, osallistuminen ei silti mene hukkaan.

– Tapahtumassa voi kasvattaa omaa verkostoaan ja tutustua eri toimialoihin ja yrityksiin. Haastattelukokemuksesta on aina hyötyä, hän muistuttaa.

Tapaamisen jälkeen on helpompi palata asiaan myöhemmin ja lähettää hakemuksen ja cv:n. Ammattilaisilla on myös hyviä vinkkejä siihen, miten työnhakuaan voi parantaa.

Mika Palmio Tempro Oy:stä rohkaisee työnhakijoita tarttumaan tilaisuuteen tavata rekrytoijia positiivisissa tunnelmissa. Haastattelukokemus voi olla hyvin palkitsevaa.

Osaaminen esille

Kröger ja Palmio neuvovat työnhakijoita valmistautumaan haastatteluun hyvin. Tärkeintä on tuoda oma osaaminen esille ja kertoa, millaista työtä etsii.

– Hissipuheessa kannattaa kertoa, missä on pirun hyvä ellei paras, millaisiin tehtäviin haluaa ja minkälainen on tyyppinä. On myös hyvä tuoda esille, millaisia asioita on tehnyt ja millaisessa yrityksessä haluaisi työskennellä, Palmio neuvoo.

Esimerkiksi AIMS Finlandin suorahaun asiakkaat hakevat tällä hetkellä erilaisia talouden, oston, ICT-  ja myynnin osaajia johto- ja päällikkötason tehtäviin. Tempro puolestaan välittää ja rekrytoi henkilöstöä eri toimialoille koko Suomeen.

Kaikkiaan Walk for jobs Helsinki -tapahtumassa on mukana yli 50 yritystä. Niihin kannattaa perehtyä huolellisesti, ennen kuin tulee paikan päälle. Lista tapahtumassa mukana olevista yrityksistä ja siitä, millaisia osaajia he ensisijaisesti etsivät, löytyy täältä.

Jos olet uusimaalainen, korkeasti koulutettu ja etsit aktiivisesti uusia haasteita, tätä tilaisuutta ei kannata jättää väliin.

Nähdään Otaniemessä!

 

 

 

Alkuperäinen julkaisu Työnhakuveturi, kirjoittanut: Helena Hyyppä

Ota yhteyttä

Soita meille tai lähetä sähköposti ja kerro suunnitelmistasi.
Autamme sinua löytämään tarpeisiisi parhaan ratkaisun.

Mika Palmio

Mika Palmio

  • Liiketoimintajohtaja
  • 020 7669 441
  • mika.palmio@tempro.fi

Lataa Malli-CV tietopankistamme!