Tempro suunnitteli ja toteutti – televisiopisteet kodintekniikkamyymälöihin viikossa

Tempro suunnitteli ja toteutti – televisiopisteet kodintekniikkamyymälöihin viikossa

Tempro hoitaa pitkällä kokemuksella monenlaisia erikoispalveluita. Meillä on oma työntekijäpankki, jonka saamme käyttöön nopealla aikataululla. Kun tähän yhdistetään kokemukseen ja asiantuntemukseen perustuva suunnittelu ja tehokas toteutus, nopeatkin projektit saadaan vietyä onnistuneesti maaliin.

Ruotsalainen logistiikkakonserni etsi syyskuussa suomalaista kumppania asentamaan televisiopisteet viiteentoista kodintekniikkamyymälään Suomessa. Yhteydenotto Temproon, joka tarttui haasteeseen aloittaen viipymättä logistisen suunnittelun ja asennustiimien kokoamisen. Osa asentajista valittiin Tempron vuokrahenkilöstön joukosta.

Kaikkien esittelypisteiden tuli olla asennettuina valmiina myymälöissä viikon sisällä. Huolellinen suunnittelu, tarkkuus aikataulujen yhteen sovittamisessa, tiivis kommunikointi myymälöiden, televisio-brändin markkinointivastaavien sekä toimeksiantajan, ruotsalaisen logistiikkakonsernin ja Tempron välillä takasivat onnistuneen lopputuloksen, johon asiakas oli tyytyväinen. Projektin jälkeen Tempro ja ruotsalainen logistiikkakonserni ovat jatkaneet onnistunutta yhteistyötään.

– Ulkoistamalla erilaiset liiketoiminnan rutiinista poikkeavat tehtävät, yritys pystyy keskittymään siihen, mikä on sen ominta aluetta. Jos joutuu pitkään pohtimaan kuljetettavien tuotteiden uudelleen pakkausta, tuotteiden esillepanoa vähittäismyymälässä tai vaikkapa lahjapakkauksen kokoamista asiakaskunnalle, kannattaa käyttää näihin erikoistunutta kokenutta apua, toteaa Tempron henkilöstöpalvelujohtaja Pekka Salminen.

Ota yhteyttä

Soita meille tai lähetä sähköposti ja kerro suunnitelmistasi.
Autamme sinua löytämään tarpeisiisi parhaan ratkaisun.

Mika Palmio

Mika Palmio

  • Liiketoimintajohtaja
  • 020 7669 441
  • mika.palmio@tempro.fi

Lataa Malli-CV tietopankistamme!