Sisälogistiikka

Sisälogistiikka

Tempro tarjoaa pitkällä kokemuksella logistiikan eri osa-alueilta asiantuntevia sisälogistiikkapalveluita. Sisälogistiikka on tärkeä osa toimitusketjua ja tehokkaalla sisälogistiikalla voidaan vaikuttaa liiketoiminnan sujuvuuteen ja kannattavuuteen.

Me Temprossa otamme vastuun sisälogistiikkasi käytännön toteutuksesta ja sen laadun parantamisesta.

Mitä sisälogistiikka on?

Sisälogistiikalla tarkoitetaan yrityksen sisällä tehtävää materiaalien käsittelyä sekä raaka-aineiden, puolivalmisteiden ja valmiiden tavaroiden varastointia. Sisälogistiikan toimintoihin luetaan yleensä mukaan kaikki ne toiminnot, joihin ei liity jalostusta.

Sisälogistiikan raja tulo- ja lähtölogistiikan kanssa kulkee usein lastauslaiturilla. Tavaroiden saapuessa lastauslaiturille tulologistiikka loppuu ja sisälogistiikka alkaa. Kun tavarat taas on lastattu lähtevään ajoneuvoon, niin sisälogistiikka loppuu ja lähtölogistiikka alkaa.

Sisälogistiikan ensimmäinen vaihe on tavaran vastaanotto. Vastaanoton jälkeen tehdään lisäarvoa tuottavat toiminnot, kuten keräily, hyllytys ja pakkaaminen. Sisälogistiikan viimeinen vaihe on tavaran lähtövalmistelu ja tavaran lastaaminen lähtevään ajoneuvoon.

Tempro hoitaa sisälogistiikan ja auttaa tehostamaan toimintaa

Tempro vastaa sisälogistiikkasi toiminnan toteutuksesta ja kehittämisestä, henkilöstön ja kaluston koordinoinnista sekä niiden oikeasta resursoinnista. On sitten kyseessä toimintaprosessien sujuvuuden lisääminen, varastotilojen ja resurssien optimointi, yksittäisten osaprosessien koordinointi tai koko varaston ulkoistaminen, Tempro on apunasi ja tukenasi. Yhteistyö kanssamme takaa logistiikkatoimintojen jatkuvan kehittämisen ja laadun parantamisen

Tutkimusten mukaan koko toimitusketjuun käytetystä ajasta jopa 80 % on arvoa tuottamatonta. Toimitusketjua tulee tarkastella kriittisesti ja poistaa siitä ylimääräinen ja päällekkäinen työ sekä näin minimoida eri toimintoihin käytetty aika. Kun keskitytään myös sisälogistiikan kehittämiseen, tavaran vastaanottamiseen, hyllytykseen, varastointiin, keräämiseen ja lähettämiseen kulutettua aikaa sekä odottamiseen käytettyä aikaa pystytään lyhentämään. Erityistä huomiota tulee kiinnittää myös eri toimintojen mittaamiseen ja asetettujen mittareiden säännönmukaiseen seurantaan.

Käyttämällä Tempron sisälogistiikkapalveluita vaikutat koko toimitusketjusi hallintaan ja kustannuksiin.

Ota yhteyttä

Soita meille tai lähetä sähköposti ja kerro suunnitelmistasi.
Autamme sinua löytämään tarpeisiisi parhaan ratkaisun.

Pekka Salminen

Pekka Salminen

  • Palvelut yrityksille
  • 020 7669 435
  • pekka.salminen@tempro.fi

Lataa Malli-CV tietopankistamme!