Olen Sami Karppinen

23.4.2020

Olen Sami Karppinen, myynnissä vuosia toiminut, rekrytoinnin alalla tuoreempi myynnin ja ihmisten kehittämisen ammattilainen.

Vastuualueena Tempron aluepäällikkönä on myynti, asiakasyhteistyö ja rekrytointi. Olen toiminut toistakymmentä vuotta ammattijääkiekkovalmentajana ja oppinut siinä yhteistyön ja luottamuksen merkityksen, joka on paljon määritellyt myös toimintamallejani nykyisessä työssä.

Siksi hyvin hoidetut suhteet niin työntekijöihin, kuin asiakkaisiinkin merkitsevät minulle paljon. Suurimmat onnistumisen tunteet tulevat kun asiakas tai työntekijä antaa hyvää palautetta ja ilmoittaa halukkuudesta jatkaa yhteistyötä pitkään. Se saa minut tekemään työni mahdollisimman hyvin joka päivä!

Miksi Tempro?

Ensimmäisen keskustelun jälkeen huomasin heti mikä yhteenkuuluvuuden tunne organisaatiosta tuli. Ei ollut laumaa yksilöitä vaan ryhmä, joka toimisi viimeisen päälle joukkueena. Omista pidämme huolen ja omia puolustamme aina. Tähän soppaan kun annan vielä oman panokseni niin uskon, että kaikki meidän asiakkaat ja työntekijät ovat erittäin tyytyväisiä toimintaamme.

Ota yhteyttä

Soita meille tai lähetä sähköposti ja kerro suunnitelmistasi.
Autamme sinua löytämään tarpeisiisi parhaan ratkaisun.

Mika Palmio

Mika Palmio

  • Liiketoimintajohtaja
  • 020 7669 441
  • mika.palmio@tempro.fi

Lataa Malli-CV tietopankistamme!