Ohjeita työpaikan hakijalle

Ohjeita työpaikan hakijalle

Osaatko kertoa työnantajille itsestäsi ja osaamisestasi? Tiedätkö, miten annat positiivisen kuvan itsestäsi? Miten valmistaudut työhaastatteluun?

Lue tästä Tempron vinkit työpaikan hakijalle:

Ansioluettelo

Huolehdi, että ansioluettelosi on ajan tasalla. Ansioluettelosta täytyy löytyä vähintään seuraavat asiat: henkilötiedot, yhteystiedot, koulutushistoria ja työhistoria. Lisäksi voit liittää mukaan kielitaitosi, tiedot IT-kyvykkyyksistäsi, harrastuksesi sekä suosittelijat. Voit ladata malli-CV:n Tempron tietopankista.

Hakemuskirje

Osoita hakemuskirjeesi paikkaan, jota haet. Kerro hakemuksessasi, miten koulu- ja työhistoriasi tukevat juuri tätä tehtävää. Jos olet saanut paikkaan vaadittavat tiedot tai taidot harrastuksesi kautta, kerro tästäkin. Kerro vahvuuksistasi, ja siitä, miksi olisit sopiva henkilö kyseiseen tehtävään.

Työpaikkailmoitukset ja hakupalvelut

Tutki aktiivisesti työpaikkailmoituksia, esimerkiksi TE-palveluiden sivuilta (www.mol.fi). Hakuaika joihinkin tehtäviin saattaa olla lyhyt, joten huolehdi, ettei sinua kiinnostava paikka jää hakematta.

Sosiaalinen media

Seuraa sinua kiinnostavia yrityksiä sosiaalisessa mediassa. Rekrytointi sosiaalisen median kautta on jo yleistä. Jätä avoin hakemus sinua kiinnostaviin yrityksiin. Jos sinulle sopivaa paikkaa ei juuri sillä hetkellä ole auki, lähesty yritystä avoimella hakemuksella.

Työpaikkahaastattelu

Kun saat kutsun työpaikkahaastatteluun, ole ajoissa paikalla. Varaa aikaa haastatteluun noin puoli tuntia. Pukeudu siististi ja ota koulu- ja työtodistuksesi mukaan. Muista tärkeimmät kohteliaisuudet ja käytöstavat – ensivaikutelman voi tehdä vain kerran!

Me Temprossa autamme sinua mielellämme CV:n ja hakemuksen kanssa. Meillä on tarjolla useita työmahdollisuuksia eri aloille ja asiakasyrityksiin. Jos et löydä meiltä heti sinulle sopivaa työtehtävää, voit jättää avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä, kun osaamistasi vastaava työpaikka on tiedossa.

Ota meihin yhteyttä tai tule käymään toimistollamme!

Ota yhteyttä

Soita meille tai lähetä sähköposti ja kerro suunnitelmistasi.
Autamme sinua löytämään tarpeisiisi parhaan ratkaisun.

Pekka Salminen

Pekka Salminen

  • Palvelut yrityksille
  • 020 7669 435
  • pekka.salminen@tempro.fi

Lataa Malli-CV tietopankistamme!