Lisäarvopalvelut

Lisäarvopalvelut

Pohditko kuljetettavien tuotteiden uudelleen pakkausta? Pitäisikö asiakaskunnallesi koota lahjapakkaus? Mietitkö tuotteiden esillepanoa vähittäismyymälässä? Läjä renkaita tarvitsee nastoitusta?

Tempro tarjoaa pitkällä kokemuksella monenlaisia erikoispalveluita. Kun yrityksesi tarvitsee erikoispalvelua, joka ei ole osa normaalia liiketoimintaanne, voit kääntyä Tempron puoleen ja keskustella kanssamme kyseessä olevan tehtävän ulkoistuksesta hoitoomme. Me Temprossa olemme hoitaneet erilaisia lisäarvopalveluita jo pitkään – myös oman työntekijäpankkimme kautta.

Ulkoistamalla erilaiset liiketoiminnan rutiinista poikkeavat tehtävät yritys pystyy keskittymään siihen, mikä on sen ominta aluetta.

Pakkauspalvelut

Tempro tarjoaa erilaista tuotteiden uudelleen pakkausta ja myyntikuntoon laittamista. Jos yritys haluaa esimerkiksi antaa asiakaslahjan, joka kootaan muutamasta eri tuotteesta yhteen lahjapakkaukseen, Tempro hoitaa haluttaessa lahjan kokoamisen. Tai jos yritys haluaa lähettää postipakkauksessa näytteitä, Tempro voi hoitaa näytteiden pakkaamisen postipakkaukseen.

Tuotteiden esillepano- ja asennuspalvelut

Tempro hoitaa tarvittaessa tavaraa vähittäismyymälöihin ja hoitaa niiden esillepanon annettujen ohjeiden ja toivomusten mukaan. Raportoimme tehdystä työstä tilaajalle.

Katso tästä linkistä, kuinka Tempro hoiti ruotsalaisen logistiikkakonsernin toimeksiannosta televisiopisteet 15 kodintekniikkamyymälään Suomessa. Onnistuneen projektin jälkeen logistiikkakonserni halusi jatkaa yhteistyötä Tempron kanssa.

Talvirenkaiden nastoitus

Tempro tarjoaa ajoneuvojen talvirenkaiden nastoituspalveluita monivuotisella kokemuksellaan. Palvelumme kattavat sekä itse nastoituksen että nastoituksen aikaisen renkaiden varastoinnin. Haluttaessa voimme tarjota mahdollisuuden myös pitempiaikaiseen varastointiin sekä muita nastoitukseen liittyviä logistiikkatoimia, kuten esimerkiksi kuljetusta ja tullausta.

Merkittävä nastoituskapasiteetti

Tempron talvirenkaiden nastoituspalvelu toimii Lappeenrannassa Mustolan sataman alueella. Nastoitus tehdään automaattisilla ja puoliautomaattisilla nastoituskoneilla tarvittaessa kuusi päivää viikossa kahdessa vuorossa. Nastoituskapasiteettimme on jopa 600.000 talvirengasta sesongin aikana.

Laadukas nastoitus ja kokenut henkilöstö

Laadukkaan nastoitustuloksen takeena Temprolla on erittäin kokenut henkilöstö, joka on työskennellyt usean eri rengasvalmistajan talvirenkaiden kanssa. Valvomme nastoituksen laatua ulkonemamittauksilla sekä nastareiän syvyysmittauksilla.

Hinnoitteluperusteet

Tempron nastoituspalvelussa hinnoittelu perustuu nastoitukseen käytettyyn tuntimäärään tai nastoitettujen renkaiden määrään. Palvelun hintaan sisältyvät lisäksi nastoitukseen tarvittavat tilat, koneet, työnjohto sekä nastoittajat. Seuraamme nastoitukseen kuluvaa aikaa koko prosessin ajan.

Tullaamattomien renkaiden nastoitus

Pystymme lisäksi tarjoamaan mahdollisuuden tullaamattomien autonrenkaiden nastoitukseen, sillä meillä on Tullin lupa sisäiseen jalostukseen sekä pääsy tullivapaalle alueelle Mustolan satamassa.

Ota yhteyttä

Soita meille tai lähetä sähköposti ja kerro suunnitelmistasi.
Autamme sinua löytämään tarpeisiisi parhaan ratkaisun.

Mika Palmio

Mika Palmio

  • Liiketoimintajohtaja
  • 020 7669 441
  • mika.palmio@tempro.fi

Lataa Malli-CV tietopankistamme!