Lisäarvopalvelut

Lisäarvopalvelut

Pohditko kuljetettavien tuotteiden uudelleen pakkausta? Pitäisikö asiakaskunnallesi koota lahjapakkaus? Mietitkö tuotteiden esillepanoa vähittäismyymälässä? Tai jos olet pääkaupunkiseudulta, ovatko kotisi ikkunat pesun tarpeessa?

Tempro tarjoaa pitkällä kokemuksella monenlaisia erikoispalveluita. Kun yrityksesi tarvitsee erikoispalvelua, joka ei ole osa normaalia liiketoimintaanne, voit kääntyä Tempron puoleen ja keskustella kanssamme kyseessä olevan tehtävän ulkoistuksesta hoitoomme. Me Temprossa olemme hoitaneet erilaisia lisäarvopalveluita jo pitkään – myös oman työntekijäpankkimme kautta.

Ulkoistamalla erilaiset liiketoiminnan rutiinista poikkeavat tehtävät yritys pystyy keskittymään siihen, mikä on sen ominta aluetta.

Pakkauspalvelut

Tempro tarjoaa erilaista tuotteiden uudelleen pakkausta ja myyntikuntoon laittamista. Jos yritys haluaa esimerkiksi antaa asiakaslahjan, joka kootaan muutamasta eri tuotteesta yhteen lahjapakkaukseen, Tempro hoitaa haluttaessa lahjan kokoamisen. Tai jos yritys haluaa lähettää postipakkauksessa näytteitä, Tempro voi hoitaa näytteiden pakkaamisen postipakkaukseen.

Tuotteiden esillepano- ja asennuspalvelut

Tempro hoitaa tarvittaessa tavaraa vähittäismyymälöihin ja hoitaa niiden esillepanon annettujen ohjeiden ja toivomusten mukaan. Raportoimme tehdystä työstä tilaajalle.

Katso tästä linkistä, kuinka Tempro hoiti ruotsalaisen logistiikkakonsernin toimeksiannosta televisiopisteet 15 kodintekniikkamyymälään Suomessa. Onnistuneen projektin jälkeen logistiikkakonserni halusi jatkaa yhteistyötä Tempron kanssa.

Kotisiivouspalvelu

Tempro tarjoaa pääkaupunkiseudulla luotettavaa kotisiivouspalvelua.

Ota yhteyttä

Soita meille tai lähetä sähköposti ja kerro suunnitelmistasi.
Autamme sinua löytämään tarpeisiisi parhaan ratkaisun.

Pekka Salminen

Pekka Salminen

  • Palvelut yrityksille
  • 020 7669 435
  • pekka.salminen@tempro.fi

Lataa Malli-CV tietopankistamme!