Koronavirus ja toimenpiteet Temprossa

13.3.2020

Koronaviruksen leviäminen ja siitä aiheutuneiden tartuntatapausten lisääntyminen maailmalla ja Suomessa on lisännyt huolestumista siitä millaisia vaikutuksia tilanteella voi olla työntekijöidemme, asiakkaidemme ja yhtiömme toimintaan.

Tempro seuraa tilanteen kehittymistä aktiivisesti ja yrityksissämme on otettu käyttöön WHO:n ja Suomen viranomaisten antamat ohjeistukset esimerkiksi käsihygieniasta ja matkustuksen rajoittamisesta alueille, joissa on todettu runsaasti tartuntoja. Myös vierailuita tullaan mahdollisuuksien mukaan välttämään, siirtämään tai pitämään haastatteluita ja tapaamisia etänä videon ja puhelimen välityksellä. Kaikissa jatkotoimissa tulemme noudattamaan viranomaisten antamia suosituksia ja määräyksiä.

Asiakkaillamme olevien työntekijöiden osalta asiakasyrityksen rooli on luonnollisesti tärkeä, samoin kuin kunkin meidän omat valinnat ja teot. Me osaltamme pyrimme tekemään riskiarviota koronaviruksen suhteen jo etukäteen, sekä arviointien pohjalta päättämään jatkotoimenpiteistä.

Varmistaaksemme oikeudenmukaisen ja mahdollisimman inhimillisen toiminnan työntekijöiden ja asiakkaiden yhteistyön osalta me luonnollisesti noudatamme lakeja, työehtosopimuksia, sekä annettuja oheistuksia niin Henkilöstöpalveluyritysten liitto HPL:n kuin muiden asianomaisten taholta.

Seuraamme tilanteen kehittymistä ja mahdollisista toimintaan liittyvistä poikkeamista tiedotetaan ja sovitaan tapauskohtaisesti. Pyydämme teitä olemaan yhteydessä yhteyshenkilöönne heti jos teille nousee kysymyksiä asian suhteen tai mikäli tiedätte tilanteenne muuttuvan merkittävästi johtuen koronaviruksesta.

Yhteys Temproon

Mikäli sinulla on kysyttävää asian suhteen, voit olla yhteydessä yhteyshenkilöösi tai lähettää sähköpostin osoitteeseen info@tempro.fi.

  • Sami Klemi, Aluepäällikkö 020 7669 444 Sami.Klemi@Tempro.fi
  • Sami Karppinen, Aluepäällikkö 020 7669 445 Sami.Karppinen@Tempro.fi
  • Timo Nurmi, HR-koordinaattori 020 7669 446 Timo.Nurmi@Tempro.fi
  • Regina Näränen, Palkanlaskenta 020 7996 464 Regina.Naranen@Tempro.fi
  • Mika Palmio, Liiketoimintajohtaja 020 7669 441 Mika.Palmio@Tempro.fi

Ota yhteyttä

Soita meille tai lähetä sähköposti ja kerro suunnitelmistasi.
Autamme sinua löytämään tarpeisiisi parhaan ratkaisun.

Mika Palmio

Mika Palmio

  • Liiketoimintajohtaja
  • 020 7669 441
  • mika.palmio@tempro.fi

Lataa Malli-CV tietopankistamme!