Esittelyssä Tempro-tiimin Tomi Halonen

Olen Tomi Halonen, urallani olen työskennellyt myynnin johtamisen, koulutuksen ja henkilöstöasioiden parissa erikokoisissa organisaatioissa sekä myös pitkään yrittäjänä.

Tempro Tomi Halonen

Vastuualueena Tempron aluepäällikkönä minulla on myynti, asiakasyhteistyö ja rekrytointi. Kuten monella muullakin Temprossa, myös minulla on ammattimainen tausta urheilun ja joukkueiden parissa. Sen myötä ovat tekemisessäni jalostuneet tiimi- ja yhteistyön taidot, jotka luonnollisesti näkyvät myös liike-elämän parissa.

Haluan rakentaa pitkäaikaisia kumppanuuksia en vain irrallisia asiakassuhteita, sillä koen, että se on oikeanlainen polku parempaan liiketoimintaan ja kumppanuuksiin.

MIKSI TEMPRO

Temprossa on mahtava tekemisen meininki ja poikkeuksellisen hieno ilmapiiri. Kaikesta ja kaikista huokuu halu kehittyä ja tehdä asiat kunnolla. Tämä tarkoittaa muun muassa asiakassuhteiden hoitamista, niin asiakasyritysten kuin työntekijöiden suuntaan.  Itselleni mieluisaa on se, että Temprossa ei olla kangistuttu kaavoihin, vaan olemme yhdessä luomassa innovatiivisia ratkaisuja henkilöstöalalle ketterän kokoisena ja tehokkaana yhtiönä.

+358 (0)45 136 2330

tomi.halonen@tempro.fi

Similar Posts