Esittelyssä Tempro-tiimin Mika Palmio

Kaupallinen ja käytännönläheinen liiketoiminnan ja ihmisten kehittäminen strategisesta johtotasosta aina operatiiviseen tekemiseen – intohimolla.

Mika Palmio - Tempro

Vahvan liiketoiminnan, sekä ihmisten johtamis- ja kehittämistaustan pohjalta olen nauttinut rekrytoinnista keskittyen ihmisten motivaatiotekijöihin – tekemisen merkitykseen. Rekrytointeja johtotasosta käytännön tekijöihin julkisina-, suora- ja yhdistelmähakuina, sekä henkilöstövuokrauksena.

Haluan, että tekemisestä nauttivat kaikki Temprolaiset, asiakkaamme ja kauttamme työllistyvät ihmiset!

TOIMIALOJA

Kiertotalous, Teknologia, Tukkukauppa, Rahoitusala, Logistiikka, Erikoislogistiikka, Teollisuus, Korjaamotoiminta, Rakentaminen – uuteen perehtyminen on aina ollut nautinto ja sujunut tehokkaasti

TEHTÄVIÄ

Toimitusjohtaja, Liiketoimintajohtaja, Vientijohtaja, Myyntijohtaja, Logistiikkajohtaja, R&D Manager, Projektipäällikkö, Tuotantoinsinööri, Digitaalinen markkinointipäällikkö, Erilaisia myynti- / päällikkö- ja asiantuntijarooleja, Operatiivisia tekijöitä logistiikkaan ja tuotantoon

Useita pitkäaikaisia asiakkaita kansainvälisistä paikallisiin ja pörssiyhtiöistä startup-yrittäjiin. TJ-tason suosittelijatiedot saatavilla.

Mika Palmio

+358 (0)400 53 5553

Mika.Palmio@Tempro.fi

Similar Posts