Ensimmäiset 100 päivää

Ensimmäiset 100 päivää

Uuden johtajan odotetaan ottavan organisaatio ja tilanne haltuun mahdollisimman pian, jo ensimmäisen 100 päivän aikana. Muutos on vaativa tilanne, mutta siinä piilee aina kehittymisen mahdollisuus. Liiketoimintajohtaja Mika Palmio aloitti Temprolla 100 päivää sitten ja Timo Jutilan sanoin, eteenpäin on menty.

Keskeistä menestyksekkäälle tekemiselle on ollut luottamuksen rakentaminen, jotta saadaan yrityksessä työskentelevät ihmiset työskentelemään yhteisten tavoitteiden mukaisesti. Myös selkeä suunta siitä, mihin ollaan menossa ja millä keinoin, on ollut keskeinen tekijä onnistumiselle. Palmio on myös onnistunut erinomaisesti tartuttamaan työyhteisöön positiivista energiaansa ja sitä kautta myös inspiroinut kollegoitaan.

”Saan tehdä asioita joista nautin ja sen lisäksi saan olla mukana kehittämässä toimintaa, sekä tietenkin itseäni. Työympäristö ja ihmiset ovat positiivisia ja joustavia niin asiakkaan asioiden, kuin kokonaisuuksien eteenpäin viemisessä vahvalla CAN-DO -asenteella,” Mika Palmio kertoo.

Sadassa päivässä on onnistuttu implementoimaan Temprolle uusia työkaluja ja käytäntöjä, joiden uskotaan kasvattavan liiketoimintaa sekä vahvistavan suhdetta pitkäaikaisiin asiakkuuksiin. Mukaan on tullut mm. soveltuvuusarvioinnit, joiden koetaan olevan sekä yritysasiakkaan näkökulmasta, että työnhakijan näkökulmasta erittäin hyödyllisiä laadukkaalle tekemiselle.

“Me haluamme aidosti ja oikeasti keskittyä ihmisiin, sekä asiakasyrityksen ihmisiin, että työnhakijoihin. Uskomme vahvasti, että motivoitunut ja onnellinen ihminen lentää korkeammalle ja pidemmälle,” painottaa Palmio.

Temprolaisille on tärkeää, että työnhakija kokee mahdollisessa uudessa työssään merkityksellisyyttä, saa riittävästi haasteita ja nauttii työstään. Tällä tavalla voidaan varmistua myös siitä, että rekrytointipalvelumme ovat korkealaatuisia ja molemmat osapuolet voivat olla tyytyväisiä siihen, että rekrytointi tapahtui Tempron välityksellä.

Tempron tiimissä on jatkettu vahvaa tekemistä jo olemassa olevien asiakkaiden kanssa. Sen lisäksi on haluttu laajentaa toimintaa operatiiviselta sinikauluspuolelta valkokauluspuolelle, ja siitä aina ylimpään johtoon saakka. Olemme onnistuneet laajentamaan asiakaskuntaa, sekä palvelemaan uusien ja nykyisten asiakkaidemme lyhyt- ja pitkäaikaisten työntekijöiden tarvetta. Seuraavat 100, here we come!

Ota yhteyttä

Soita meille tai lähetä sähköposti ja kerro suunnitelmistasi.
Autamme sinua löytämään tarpeisiisi parhaan ratkaisun.

Mika Palmio

Mika Palmio

  • Liiketoimintajohtaja
  • 020 7669 441
  • mika.palmio@tempro.fi

Lataa Malli-CV tietopankistamme!